4.g - innovationsprojekt: Verdens bedste læserum

Leif Reese Næsborg den 14-06-2016
    Vedhæftet er planen for første skoledag på Lille Næstved Skole afdeling Fuglebjerg.

Tina Kammersgaard den 23-06-2016
    Kære alle
    Program og tider for første skoledag, afd. Grønbro. Når børnene får fri fra skole, så er SFOérne åbne.

Tina Kammersgaard den 16-06-2016
    Nyt fra SFO 2016/2017

Kære alle
    Orientering til alle. Vigtig læsning...

Mvh. Tina
    Susanne Vibeke Jensen den 16-06-2016
    Information vedr. den nye skolemads-ordning, som starter op efter sommerferien
    Susanne Vibeke Jensen den 15-06-2016

Kære elever, forældre og ansatte

Hermed fremsendes skoleårets sidste infobrev. Den nye Lille Næstved Skole glæder sig til at byde alle velkommen til et nyt skoleår efter en velfortjent sommerferie.

Venlig Hilsen

Torben Nielsen

Susanne Vibeke Jensen den 08-06-2016

Ny skolebestyrelse pr. 1. august 2016
    Stort tillykke til skolen og til vores nye skolebestyrelse, der tiltræder d. 1. august.
    Der var i alt 15 kandidater, og i løbet af ca. en time onsdag aften, blev kandidaterne enige om opstillingsrækkefølgen, således at vi ved fredsvalg fik fundet 13 forældrerepræsentanter og 2 suppleanter til bestyrelsen. Samtlige 6 afdelinger er naturligvis repræsenteret i den nye bestyrelse. Udover de forældrevalgte i bestyrelsen sidder også 6 medarbejdere og 6 elever. Altså en bestyrelse på 25 valgte samt to ledere, der varetager sekretærfunktionen. I vedhæftningerne kan I læse lidt mere om vores nye forældrerepræsentanter. Jens Haugaard og Lars Nysted Lund er suppleanter.
    Mvh. Skolens ledelse

Ingen aktuelle nyheder