5.a og 5. - fællesdag

Jeanette Hartmann Ditlevsen den 21-04-2016

Kære alle

Center for Kultur & Borgerservice sender hermed infoplakat vedrørende dette års Aktive feriedage aktiviteter i skolernes sommerferie.

Undertegnede beder dig have ulejlighed med at håndtere nedenstående.

Konceptet med Aktive feriedage vil gerne sikre et meget højt informationsniveau, sådan at tilbuddet om aktivitet i sommerferien når ud til alle elever, forældre og ikke mindst lærere og pædagoger på skolen.

Lærerne og pædagogerne på skolen/SFO mv., ved vi fra tidligere år, er rigtig gode til at gøre eleverne opmærksom på Aktive feriedages mange tilbud.

CKB minder om, at tilbuddet er for elever der går i 0. – 9. klasse i skoleåret 2015/2016.

Vi beder om, at budskabet i vedhæftede infoplakat bliver lagt på skolens elev, lærer og forældreintranet, ligesom vi meget gerne vil på skolens internet forside med link til Aktive feriedage  - http://www.naestved.dk/aktiveferiedage

Tilmelding begynder mandag den 2.maj og slutter søndag den 29.maj 2016.

Endelig vil vi være glade for, hvis skolen/SFO´en vil have ulejlighed med at udskrive vedhæftede plakat og hænge den op på en eller flere opslagstavler på skolen.

Helene Brinck Jensen den 14-04-2016
    Kære forældre.

Til orientering. Hvis I skal kontakte afdeling Grønbro, så er det på tlf. 55 88 44 00. Det gamle nummer (55 46 24 52) er blevet taget fra.

Helene Jensen
    Afdelingsleder
    Jeanette Hartmann Ditlevsen den 01-04-2016
    SKOLEBESTYRELSESVALG
    Mød op :-)

Hermed en påmindelse om, at der skal være valg til bestyrelsen på dit barns skole. Vil du være med til at præge skolens udvikling, så deltag aktivt i valget til skolebestyrelsen!
    Forældre, som har børn i skolen, kan vælges som forældrerepræsentanter. Der vælges 13 repræsentanter, og de vælges for en periode på fire år. Skolebestyrelsen er sammensat af 13 valgte forældre, 6 medarbejdere og 6 elever. Desuden vælges et antal suppleanter. Skolens ledelse er sekretariat for skolebestyrelsen.

Skolebestyrelsens opgaver:
    Skolebestyrelsen fører tilsyn med bl.a. undervisningen, skolens fysiske forhold og skolefritidsordningen.
    Skolebestyrelsen fastsætter bl.a. principper for undervisningens organisering, skole/hjem-samarbejdet, elevernes placering i klasser og fællesarrangementer for eleverne i skoletiden.
    Skolebestyrelsen godkender budgettet, undervisningsmidler og ordensregler.
    Skolebestyrelsen foreslår og udarbejder indstilling om skolens læseplaner, indsatsområder og udviklingsarbejde.
    Skolebestyrelsen udtaler sig om ansættelse af ledere og lærere og alle spørgsmål, der vedrører skolen.

• 10-05-2016
    Besøg på EUC Sjælland Næstved · 8Z